Wat te doen als de trolley in het water is gereden:

  • Onmiddelijk de trolley uitzetten, de stekkers eruit trekken, de wielen in vrijloop zetten en duwend verdergaan.
  • Afstandsbediening uitzetten en niet meer gebruiken.
  • Bij thuiskomst de accu eraf halen en goed laten drogen • Let op: als uw trolley in het water is geraakt of waterschade heeft opgelopen door hevige regenval, dan laadt uw accu/accu niet meer op. Opladen op eigen risico en niet weggaan tijdens opladen!! Waarschuwing: kans op ontsteking of brand bij opnieuw opladen!! • Waarschuwing: Zorg ervoor dat de pinnen van de batterijaansluiting geen metalen voorwerpen raken. Dit kan elektrische schokken en mogelijk letsel veroorzaken.
  • Er zit waarschijnlijk water in de dikke buis. Daar zit ook het hart van de trolley. Dat water moet er snel uit, want bij opdrogen ontstaat er condens en dan zijn de druppels zo klein dat het in het hart gaat zitten en de printplaten kapot maakt. Dit kan alleen door aan één kant de motor eruit te trekken. Aan de onderkant van de dikke buis zitten links en rechts 2 schroeven. Links of rechts 2 schroeven eruit draaien met een torx schroevendraaier. Dan de motor eruit trekken. Dat gaat waarschijnlijk heel stroef en gaat makkelijker door het wiel eraan de zetten en aan het wiel trekken. Motor niet met een ruk er helemaal uittrekken, maar als het er bijna uit is gaat het makkelijker. Voorzichtig verder gaan en daarna eerst de elektradraden loskoppelen. Dan het water eruit laten lopen, motor niet terugdoen, maar eerst een paar dagen goed laten drogen. Motor terugzetten, schroeven goed aandraaien en de trolley weer uitproberen (u dient dan uw batterij te gebruiken die te water is gegaan, kans op blijvende schade, ontbranding, brand en/of elektrische schokken. 
  • Beste is om trolley naar ons te sturen. Wij vervangen dan de onderdelen die nodig zijn en zorgen dat uw trolley weer in orde is. De kosten worden aan u vooraf gecommuniceerd. Het beste is ook gelijk een nieuwe batterij aan te schaffen.