• Maar liefst 2 jaar garantie
  • Wij spreken uit eigen ervaring
  • Kwaliteit voor de laagste prijs
  • Persoonlijk advies en uitstekende service
  • Zeer betrokken en flexibel

Reviews

De verkoop van onze producten gaat fantastisch. Mechanische producten kunnen ook fouten bevatten die niet zichtbaar zijn en er kan altijd iets defect raken. Goede service is belangrijk en daarom kunnen onze klanten hun ervaring delen met andere golfers. Zowel positieve als negatieve commentaren zijn welkom. Schroom niet en publiceer uw ervaring met GolfTed.

Reactie plaatsen

Reacties

André Passé
een maand geleden

Ik heb ervaring met andere verkopers van deze trolley en ik kan met overtuiging zeggen dat er werkelijk helemaal nergens betere service wordt geleverd dan door GolfTed. Deze mannen reageren altijd snel en schrijven het woord SERVICE met hoofdletters. En de prijs is meestal ook heel gunstig, dankzij leuke acties.

Paul Luttikhuis
3 maanden geleden

Goede service en snelle respons op vragen via de mail, zelfs op 2e kerstdag.

Trolley ziet er erg robuust uit.

Pieter van der Wiel
4 maanden geleden

Goedemorgen Menno,

De accu in goede orde ontvangen, waarvoor mijn dank.

Nogmaals spreek ik mijn dank uit voor de snelheid en direct reageren op e-mail.
Ik kan jullie verzekeren en dat hoor ik ook om mij heen een absolute vorm van service en vertrouwen.

In mijn omgeving heb ik diverse keren vragen gehad over mijn trolley en mogelijke kopers naar jullie doorverwezen.
Ik zie er dan bij de club steeds meer verschijnen.

Hulde voor de manier waarop jullie de klantvriendelijkheid uitstralen en dat is in deze tijd bijzonder!!!

Groetend,

Pieter van der Wiel
Woerden

L de Ven
6 maanden geleden

Geachte, over onderdeel een snelheidsregelaar (€12,50) is verkocht, via internet van golfted. Graag ik een snelheidsregelaar hebben. wanneer komen nieuwe voorraad binnen? Mvg Laurens

Johan Everkes
8 maanden geleden

Beste Menno,

Net terug uit Spanje en constateerde dat mijn mail niet goed was verzonden.

Ik wil je nog graag bedanken van de TOP! Service die je mij hebt verleend.

De golftrolley werkt weer als vanouds en kan weer gerust 18 holes lopen.

Super bedankt.

Fijne zonnige zomer en ik zeg het voort,

Hartelijke groet,

Johan

Toos van Geel
10 maanden geleden

De service van GolfTed is super! Er wordt positief meegedacht met de wensen van de klant. Erg klantvriendelijk, goed advies en nogmaals super goede en fijne service.

Jan van Opstal
10 maanden geleden

Mijn ervaringen met Golfted zijn zeer positief. Vanaf het eerste contact werkt men snel en met mijn belang voor ogen aan de levering van de trolley. Toen er een probleem opdook met de accu en lader was de reactie snel en adequaat. Binnen een dag had ik een nieuwe accu met lader, die prima functioneert.

Peter Wigleven
10 maanden geleden

De service en support van GolfTed is exemplarisch. Ik heb wat mankementen met de trolley gehad maar deze werden dankzij de perfecte ondersteuning van GolfTed allemaal tot volle tevredenheid opgelost. GolfTed reageert snel en goed, stuurt onderdelen en verzorgt reparaties in een oogwenk en qua kosten is alles in het kader van coulance magnifiek opgelost.
Kortom, naast een fantastische trolley ook een fantastisch bedrijf. Hulde!

Albert van Oenen
een jaar geleden

Hallo jongens,
Even een keer eens iets anders dan een vraag of klacht.
De afstandsbediening die jullie mij de laatste keer hebben gestuurd doet het nog steeds prima ook wanneer ik hem uitzet en in mijn broekzak doe en na het putten hem weer aanzet.
Prima ik weet niet of dit met de nieuwe aanmeld methode te maken heeft, geeft ook niet deze doet prima vergeleken bij de andere twee die ik teruggestuurd had dus dat mag ook eens gezegd worden bedankt nogmaals

Gr Albert van Oenen
Emmen

André Passé
een jaar geleden

GolfTed levert niet alleen een uitstekend product, maar ook de allerbeste service die ik in de afgelopen jaren ben tegengekomen. Als er ook maar iets is, dan staan ze klaar om te helpen. En vrijwel alle bedrijven die ik ken kunnen een voorbeeld nemen aan de manier van communiceren door Menno en Stef: snel, vriendelijk en meedenkend. Hèt bedrijf voor golftrolleys.

Berry Eijgendaal
een jaar geleden

After-sales service is prima. Ben twee maal snel en afdoende geholpen, bij kapotte hoesrits en losgetrilde en verloren boutjes van de grondbuis.

Bert Punter
een jaar geleden

Na ca 20 maanden deed opeens de afstandsbediening van mijn golfkar het niet meer.
Van alles geprobeerd, maar helaas.
Berichtje gestuurd naar Golfted met de vraag wat ik moest doen.
Met twee dagen nieuwe afstandbediening in de brievenbus, zonder factuur!! Helaas was de afstandbediening niet de juiste, berichtje gestuurd. Ze moesten even uitzoeken welke afstandbediening de juiste was, omdat mijn kar al een poosje geleden gekocht was. Met 5 dagen berichtje, “ de juiste komt er aan” en ja hoor een prima werkende afstandbediening en……weer geen factuur. Prima service, fantastische golfkar.

GT Den Haag
2 jaar geleden

Wow! Wat een mooie en praktische trolley. Helemaal blij mee en wat een verademing om naast de trolley te lopen en gebruik te maken van de afstandsbediening. Perfecte en vriendelijke service!

Annelies Smets
2 jaar geleden

Kort geleden had ik een probleem met mijn trolley( Titanium uitvoering)bleek een “motor-probleem” te zijn; aangezien we niet in de buurt van Golfted wonen en we de afstand nogal ver vonden, bood men de volgende oplossing: we halveren samen de kilometers en rijden elkaar tegemoet; volgende dag (motorprobleem) opgelost, ook met ophalen: ieder de helft van de afstand! Wat een mooi bedrijf, super klantvriendelijk; ben heel blij met de trolley, krijg veel bewondering wat de uitstraling van deze trolley betreft;gezien mijn ontzettend positieve ervaring toen ik na een jaar een mankement meldde was bovenstaande oplossing een verademing: Superservice, petje af!!!!

Luc
2 jaar geleden

Super tevreden over mijn nieuwe GolfTed. Er was even een klein probleempje maar dat werd meteen correct en professioneel opgelost. Een aanrader!

Marianne
3 jaar geleden

Echt een top kar. Mooie prijs

Bert van Leeuwen
3 jaar geleden

Mooie trolley. Afstandsbesturing was wat enthousiast maar na mail hierover direct reactie en vervolgens binnen de kortste keren verholpen.
Prima kwaliteit, verzending en service.
Aanrader.

Hans Steenhagen
3 jaar geleden

Perfect service van Ted Bakker. GolfTed! RVS trolley na 2 maanden ingeruild voor een Carbon (lichter en naar mijn mening super materiaal) natuurlijk een beetje afgeschreven op de RVS maar een faire inruilprijs gekregen ! Chapeau Ted.

Florent Janssens
3 jaar geleden

Mailtje verstuurd voor ontbrekend kunststof busje in extra wiel en 's anderdaags was het al met de post geleverd naar Belgie. Bedankt Ted !!!! Super service

peter van landschoot
3 jaar geleden

Goed product en schitterende service. Heb na 1 jaar klein technisch probleem en product is binnen de 2 dagen gerepareerd en teruggezonden van Nederland naar België. Aanrader

Kurt van Lancker
3 jaar geleden

Sinds september heb ik de golftrolley met afstandsbediening in gebruik. Deze valt in de positieve zin op door het design en het gebruiksgemak. Dit zorgt voor veel bewonderende blikken en interesse op de golfbaan. Daarnaast zorgt Ted voor een prima communicatie, service en opvolging. Een aanrader.

Bert Punter
4 jaar geleden

Voor mijn verjaardag een elektrische golftrolley met afstandsbediening gekregen..
Mooie trolley, twee kleine probleempjes, de bedieningssticker was beschadigd en het neuswiel stond scheef en was ook niet recht te stellen. De sticker werd keurig opgestuurd en het neuswiel met de complete arm werd persoonlijk afgeleverd en gemonteerd door Ted himself. Mooie trolley, rijdt fantastisch goede prijs en top service.

Bert

Peter van der Linde
4 jaar geleden

Heb in november trolley met afstandbediening gekocht bij Ted Bakker in Heiloo.Ik heb al jaren een trolley met afstandbediening,maar deze is SUPER.
Een paar kleine problemen maar werden door Ted klant vriendelijk opgelost.(GRATIS)
Super bedankt

Ingrid Gimbrère
4 jaar geleden

Heb sinds enige tijd de elektrische trolley met afstandbediening. Ben er heel erg blij mee, hij doet alles wat hij moet doen en is heel gemakkelijk te bedienen. Daarnaast vind ik het ook een hele mooie trolley en krijg er veel complimenten over.
De service van Golfted vind ik een absolute 10 waard, attente en snelle service en zeer klantgericht

Frank Van Acker
4 jaar geleden

Gisteren trolley voor het eerst in gebruik genomen.Super mooi gemaakt en gebruiksvriendelijk.Meteen veel aandacht van medespelers en positieve opmerkingen.Meteen willen mijn vrienden ook zo een ding hebben.Gemakkelijk in en uit elkaar te halen voor opbergen in locker. Ted, gefeliciteerd met dit ontwerp.