De verkoop van onze producten gaan fantastisch. Mechanische producten kunnen ook fouten bevatten die niet zichtbaar zijn en er kan altijd iets defect raken. Goede service is belangrijk en daarom kunnen onze klanten hun ervaring delen met andere golfers. Zowel positieve als negatieve commentaren zijn welkom. Schroom niet en publiceer uw ervaring met GolfTed.

Reactie plaatsen

Reacties

Marianne
18 dagen geleden

Echt een top kar. Mooie prijs

Bert van Leeuwen
3 maanden geleden

Mooie trolley. Afstandsbesturing was wat enthousiast maar na mail hierover direct reactie en vervolgens binnen de kortste keren verholpen.
Prima kwaliteit, verzending en service.
Aanrader.

Hans Steenhagen
3 maanden geleden

Perfect service van Ted Bakker. GolfTed! RVS trolley na 2 maanden ingeruild voor een Carbon (lichter en naar mijn mening super materiaal) natuurlijk een beetje afgeschreven op de RVS maar een faire inruilprijs gekregen ! Chapeau Ted.

Florent Janssens
4 maanden geleden

Mailtje verstuurd voor ontbrekend kunststof busje in extra wiel en 's anderdaags was het al met de post geleverd naar Belgie. Bedankt Ted !!!! Super service

peter van landschoot
10 maanden geleden

Goed product en schitterende service. Heb na 1 jaar klein technisch probleem en product is binnen de 2 dagen gerepareerd en teruggezonden van Nederland naar België. Aanrader

Kurt van Lancker
10 maanden geleden

Sinds september heb ik de golftrolley met afstandsbediening in gebruik. Deze valt in de positieve zin op door het design en het gebruiksgemak. Dit zorgt voor veel bewonderende blikken en interesse op de golfbaan. Daarnaast zorgt Ted voor een prima communicatie, service en opvolging. Een aanrader.

Bert Punter
een jaar geleden

Voor mijn verjaardag een elektrische golftrolley met afstandsbediening gekregen..
Mooie trolley, twee kleine probleempjes, de bedieningssticker was beschadigd en het neuswiel stond scheef en was ook niet recht te stellen. De sticker werd keurig opgestuurd en het neuswiel met de complete arm werd persoonlijk afgeleverd en gemonteerd door Ted himself. Mooie trolley, rijdt fantastisch goede prijs en top service.

Bert

Peter van der Linde
een jaar geleden

Heb in november trolley met afstandbediening gekocht bij Ted Bakker in Heiloo.Ik heb al jaren een trolley met afstandbediening,maar deze is SUPER.
Een paar kleine problemen maar werden door Ted klant vriendelijk opgelost.(GRATIS)
Super bedankt

Ingrid Gimbrère
een jaar geleden

Heb sinds enige tijd de elektrische trolley met afstandbediening. Ben er heel erg blij mee, hij doet alles wat hij moet doen en is heel gemakkelijk te bedienen. Daarnaast vind ik het ook een hele mooie trolley en krijg er veel complimenten over.
De service van Golfted vind ik een absolute 10 waard, attente en snelle service en zeer klantgericht

Frank Van Acker
een jaar geleden

Gisteren trolley voor het eerst in gebruik genomen.Super mooi gemaakt en gebruiksvriendelijk.Meteen veel aandacht van medespelers en positieve opmerkingen.Meteen willen mijn vrienden ook zo een ding hebben.Gemakkelijk in en uit elkaar te halen voor opbergen in locker. Ted, gefeliciteerd met dit ontwerp.

Paul
2 jaar geleden

Enige maanden terug heb ik 2 trolley’s gekocht.
Na wat kleine dingetjes ,die keurig werden opgelost ben ik zeer tevreden .
Wanneer de accu leeg raakt gaat het acculampje van constant groen naar knipperend rood branden.Erg makkelijk dus netzoals de USB aansluiting voor mijn golfwatch!
Kortom een goed product.

Ted Bakker
2 jaar geleden

In februari 2019 ben ik overgestapt naar nieuwe software voor de webshop.
De "oude" reacties kon ik wel overzetten, maar zonder datum van invoeren. Vandaar dat onderstaande reacties allemaal op dezelfde datum staan.

Peter
2 jaar geleden

Heb mijn elektrische Tedtrolley nu bijna een jaar. Ben zeer tevreden en oogst op de baan veel bewonderende blikken. Kleine hapering gehad aan mijn aan/uit schakelaar. Een mailtje naar Ted en het was binnen twee dagen uitstekend opgelost. Kortom , ook prima service

Ted Bakker
2 jaar geleden

Allereerst hartstikke bedankt voor alle reacties. Paar maanden geleden waren er wat problemen met de wielen. De schroeven lieten los en een partij kleine wielen hadden een zwakke plek waardoor een spaak makkelijk brak. Dat zijn de meeste problemen geweest, maar gelukkig is het allemaal opgelost.

Karel
2 jaar geleden

Na een wat minder geslaagde herniaoperatie kon ik 9 holes nog lopen maar 18 holes betekende in een buggy. Dat heb ik 3 jaar gedaan. Medio juni 2018 de GolfTed met afstandsbediening aangeschaft. De eerste keer liep ik weer 18 holes en sprong een gat in de lucht! Blijkbaar kost het veel energie om met een handtrolley door de baan te gaan. De golfTed bespaart blijkbaar zoveel energie dat ik nu weer regelmatig, 2 á 3 keer per week, 18 holes loop. In het begin wat problemen gehad met het voorwiel. Dat werd iedere keer probleemloos door Ted opgelost door mij een nieuw wiel te geven. Dat zwakke punt is inmiddels opgelost doordat de fabrikant een betere uitvoering van dit voorwiel levert. Al met al ben ik superblij met de GolfTed en de service die Ted verleend. Voor de rest kan ik me aansluiten bij alles wat hiervoor al gemeld wordt.

Jan R
2 jaar geleden

Zet tevreden over trolley.
Super service ook als belgische klant!

Lilian
2 jaar geleden

Dit is mijn vierde elektrische trolley in 9 jaar en deze is de beste (en de mooiste) die ik ooit heb gehad. Hij loopt als een tierelier en is echt heel makkelijk te demonteren. Na een paar weken had ik een schroefje van een van de wielen verloren omdat dat niet goed vastgeschroefd zat. Op vrijdagmiddag hierover gebeld en op zaterdagochtend een geheel nieuw wiel ontvangen. Ik heb de trolley nu meer dan een half jaar in intensief gebruik en recentelijk was het rubber bandje van het voorwieltje versleten. Één telefoontje met Ted en meteen nieuw nieuw bandje ontvangen. Ik kan alleen maar zeggen, top trolley en top service, een echte aanrader.

Koos Koolen
2 jaar geleden

Een prachtige trolley. Zeer recent had ik problemen met een wiel (borging verdwenen). Na een mailtje, kreeg ik vrijwel meteen een reactie van Ted, hij zou een nieuw wiel opsturen. De volgende dag rond 12 uur werd het nieuwe wiel afgeleverd. Super service!!
De trolley én zijn leverancier kan ik bij iedereen aanbevelen.

Guus Bauer
2 jaar geleden

uper mooie en fijne trolley. Gekocht ter vervanging van mijn oude omdat deze niet goed in mijn auto paste. De trolley van Ted is zeer compact. Precies wat ik nodig had. Design is prachtig. De oh's en ah's hoor ik elk rondje. Twee vrienden hebben inmiddels ook een trolley gekocht. En de garantie is ook top bij Ted. Ik had een klein probleempje en kon direct bij Ted langsgaan en hij loste het probleem binnen tien minuten op. Kortom: aanrader!!!

Danny
2 jaar geleden

Zeer goede, snelle service. Heel tevreden over de electrische golftrolley.

Frank Martini
2 jaar geleden

Ik liet de trolley uit mijn handen vallen waardoor de bedrading los schoot. Ted haalde de trolley op en na een dag kreeg ik hem gerepareerd weer terug. Super service.

Frank
2 jaar geleden

Dit jaar de trolley aangeschaft. Goed product, bestellen, betalen en leveren in 2 dagen afgerond. Na een paar maanden een kapot voorwiel. Meteen werd mij een nieuw wiel toegezonden. Uitstekende service.

H. van Geleuken
2 jaar geleden

Het is een mooie en goede golf-trolley voor relatief weinig geld. Compact op te bergen en (na enige oefening) gemakkelijk in en uit elkaar te halen. Wordt in de baan regelmatig bewonderd. Zeer tevreden over de service. Had aanvankelijk problemen met 1 wiel van de trolley. Na 2 x in no time een nieuw wiel, werkt alles perfect.

H. Waalkens
2 jaar geleden

Ik ben ontzettend tevreden over mijn GolfTed. Eenvoudig op te bergen in de auto. Iedereen denkt dat ik een erg dure golfkar gekocht heb (ze denken dan aan een Jucad). Ik zeg dan dat het enige nadeel is dat je hem iedere dag moet oppoetsen!!

Hans van der Ploeg
2 jaar geleden

Super service bij golfted.
Afstandsbediening deed het niet, en binnen 2 dagen werd dit probleemloos opgelost.
Bovendien is de vriendelijkheid bij deze service een genot om mee te maken.